Decathlon

geplaatst in: Nieuws | 0

Decathlondecathlon

  • De bestellingen worden gratis thuisbezorgd vanaf 70 euro
  • De webshop heeft regelmatig schoenen acties en kortingen
klik hier voor het aanbod

Decathlon is een Franse sportwinkelketen die is opgericht in 1976. Decathlon is de grootste sportwinkel ter wereld met in totaal meer dan 700 vestigingen wereldwijd, waarvan 7 in Nederland. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportartikelen zorgt de webshop ervoor dat sporten toegankelijk wordt voor iedereen. Omdat de producten binnenshuis worden ontwikkeld kan de aanbieder de prijzen laag houden, maar hoeven er geen compromissen gesloten te worden als het gaat om kwaliteit!

Bij Decathlon vindt men 65 sporten, met 20.000 bijbehorende sportartikelen. Het maakt niet uit of mensen in de fysieke winkel lopen of op de website kijken, overal zijn de producten per sport gesorteerd. Per categorie vinden mensen producten met een eerste technische prijs; dit zijn onze best geprijsde producten en zijn ideaal voor de beginnende sporter. Los van de gebruikelijke sporten kan de webwinkel tevens worden gezien als een volwaardige outdoorwinkel. Het boegbeeld van de eigen merken is Quechua, welke vooral bekend staat om de 2 seconden tenten.

Naast de teamsporten en het outdoor gedeelte, staat Decathlon (wereldwijd) bekend om haar fietsen van het eigen merk b’Twin en ook dit merk staat bekend om haar prijs-kwaliteitverhouding. Dat b’Twin echt gelooft in haar eigen producten, blijkt wel uit het feit dat mensen op een fiets een levenslange garantie krijgen. b’Twin heeft voor ieder wat wils, denk aan fietsen voor kinderen die net hun eerste meters maken, kinderfietsen, stevige mountainbikes of razendsnelle racefietsen.

Decathlon.nl heeft ook veel sportartikelen voor verschillende teamsporten, fitness, ruitersport, precisiesporten, watersporten en hengelsport. Voor al deze sporten zijn er de eerste technische prijzen, speciaal voor de startende sporters. Naast een ruim assortiment aan passiemerkproducten wordt Decathlon’s assortiment aangevuld met bekende sportmerken zoals Nike, Adidas, GoPro, Puma en Asics.

klik hier voor het aanbod