Durlinger

geplaatst in: Nieuws | 0

Durlinger Schoenen

Durlinger
  • De bestellingen worden gratis thuisbezorgd en u kunt gratis retourneren.
  • De webshop heeft regelmatig schoenen acties en kortingen
klik hier voor verdere informatie  

In 1881 opende Joseph Durlinger zijn eerste schoenenzaak aan de Limbrichterstraat in Sittard. Sindsdien is Durlinger Schoenen gestaag gegroeid. Het familiebedrijf bestaat inmiddels meer dan 40 schoenenwinkels in Limburg, Brabant en Gelderland. Sinds 2013 heeft het bedrijf ook een winkel in Hasselt, België.

Met meer dan 300 medewerkers is het een bedrijf van formaat met een breed assortiment van honderden modellen damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen.

Bij Durlinger Schoenen zijn we gek van schoenen. Onze eigen inkoopafdeling zorgt continu voor een wisselende en bij de tijd zijnde schoenen collectie.

Collectie
De collectie schoenen bij de webshop bestaat uit vele verschillende merken waaronder: Esprit, Wolky, Geox, Tamaris, Marco Tozzi. Timberland, Nike, Develab, Ecco, Rieker. Daarnaast zijn de volgende merken exclusief verkrijgbaar bij Durlinger Schoenen: Choizz, Visions en Keq.
Het hoofdkantoor en centraal magazijn van de webshop zijn gevestigd in Sittard.
Naast onze schoenenwinkels beschikken wij ook over een online webshop. Ook online kunt u bij de webshop terecht voor damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen. Verzenden en retourneren is kosteloos bij de webshop. Dus ook voor online schoenen kopen, moet u in de webshop zijn.
 
klik hier voor verdere informatie