Schuurman

geplaatst in: Nieuws | 0

Schuurman schoenen

Schuurman schoenen
  • Schuurman Schoenen heeft ook een aantal eigen merken (Choizz, Visions en Keq)
  • Schuurman heeft u keuze uit duizenden soorten schoenen.
klik hier voor verdere informatie  
Schuurman Schoenen is met 42 fysieke winkels en een webshop een grote speler in de schoenenmarkt. Zo heeft Schuurman Schoenen een grote collectie merkschoenen voor dames, heren en kids. Ook heeft Schuurman Schoenen een aantal eigen merken (Choizz, Visions en Keq) om in alle behoeftes te voorzien.
Men probeert de trendbewuste man en vrouw op een aantrekkelijke manier aan te spreken. Men houdt de modetrends goed in de gaten en zorgt ervoor dat er zo snel mogelijk een passende stijl wordt aangeboden. Zo bereiken de trends het grote publiek in een korte tijd.

U heeft daardoor de mogelijkheid om bij de webshop te kiezen uit een zeer breed assortiment, waarbinnen de modetrends op een heel duidelijke manier aanwezig zijn. Men werkt met bekende en unieke merken, maar zorgt daarnaast ook voor schoenen die in eigen beheer worden geproduceerd. U bent er bij de aanbieder altijd in ieder geval zeker van dat de schoenen van hoge kwaliteit zijn. Bovendien levert men de schoenen zo snel mogelijk en zorgt men er daarbij altijd voor dat de service op een uitstekende wijze georganiseerd wordt. Schuurman is daarmee een heel trendy online aanbieder, die veel mensen aan weet te spreken.

De webshop heeft een snelle levering en bij bestelling boven € 30,- worden de schoenen gratis thuisbezorgd. Klanten kunnen gebruik maken van de ’14 dagen niet goed, geld terug’ garantie. Gratis retourneren (in Nederland) en veilig betalen behoren eveneens tot de goede service van de webshop.
Tevens kunnen online shoppers, naast een uitgebreide collectie schoenen, ook in de webshop terecht voor onderhoudsproducten.
 
klik hier voor verdere informatie