Score

geplaatst in: Nieuws | 0

Score schoenen

Score schoenen
  • Score is de winkel voor heren, met topmerken als G-star, Hilfiger, Chasin’, Replay.
  • Nu ook de Score gift card online te bestellen.
klik hier voor verdere informatie  
De schoenen van Score kenmerken zich door een stoer uiterlijk, zoals dat ook in de kleding naar voren komt. De winkel staat natuurlijk vooral bekend om de jeans die er verkocht worden, maar het is daarnaast ook een interessante aanbieder op het gebied van schoenen.
Merken
Score zorgt er met de diverse merken voor dat er een zeer stoer geheel is ontstaan, zodat mannen altijd de mogelijkheid hebben om een schoen met een stoere uitstraling te kiezen. De merken die er worden gevoerd zijn onder andere G-Star en Diesel, maar daarnaast ook Björn Borg en Lee. Wat dat betreft zijn het over het algemeen de merken die het ook erg goed doen op het gebied van jeans. Veel van die merken hebben ook schoenen in hun assortiment, waardoor Score op die manier weet te zorgen voor een totaalaanbod op het gebied van mode.
Aanbod
Het aanbod van de webswinkel is er alleen voor mannen die graag op een stoere manier voor de dag willen komen, op basis van hun kleding en schoenen. Het mooie van het merk is dat men erin geslaagd is om zowel kleding als schoenen bij elkaar te brengen die verschillende stijlen mogelijk maakt, maar aan de andere kant toch altijd stoer is. Het aanbod aan schoenen bestaat bij de webshop zowel uit sneakers als booties en slippers, waardoor u er voor alle exemplaren terecht kunt. Wat dat betreft is Score het ideale online adres wanneer u op zoek bent naar een paar nieuwe schoenen.
 

klik hier voor verdere informatie