Shoeclub

geplaatst in: Nieuws | 0

Shoeclub

shoeclub
  • Voor het verzenden van artikelen worden geen verzendkosten in rekening gebracht (m.u.v. kortingacties vanaf 50%, bestaat uw bestelling alleen uit aanbiedingsartikelen, brengen wij Euro 6,95 in rekening als bijdrage in de verzendkosten).
  • Retourneren: Kosteloos binnen 14 dagen
klik hier voor verdere informatie  

Shoeclub.nl is de online schoenenwinkel voor fashionista’s. De collectie bestaat uit een ruim aanbod schoenen, tassen en accessoires van bekende merken zoals UGG Australia, Shabbies, Fred de la Bretoniere, Shabbies Amsterdam, Michael Kors, Liebeskind Berlin, Blackstone, Floris van Bommel, Philippe Model, Converse en vele andere topmerken.

Colour Blocking: ladies, de trend voor dit seizoen! Kleuren die je normaal gesproken nooit met elkaar zou combineren, zoals mooie oranjetinten met turquoise, fel blauw met limoengeel, het kan allemaal dit seizoen. Hoe feller, hoe beter! Combineer bijvoorbeeld een mooie rode sneaker van Ash met een knalgele jeans of draag een stoere bootie van Nubikk onder een mooie maxi dress. Wedges en espadrilles zijn ook weer helemaal hip en trendy. Kijk naar de mooie exemplaren van Fred de la Bretoniere, Unisa en UGG Australia. Perfect te combineren met een leuke short, skinny jeans of ruffle dress.
 
klik hier voor verdere informatie