Supertrash Schoenen

geplaatst in: Merken schoenen | 0

Supertrash Shoes

Supertrash schoenen combineert het casualgevoel met zeer stijlvolle en modieuze tinten. Dit label begon ooit als kledingmerk, waarna het in 2009 een eigen schoenenlijn introduceerde die in een paar jaar erg succesvol is geworden. De ex-vriendin van voetballer Edgar Davids en tevens jonge ontwerpster

Olcay Gulsen zette deze lijn op en maakte een nieuw Nederlands fenomeen van Supertrash. De jonge schoenencollecties resulteren in stijlvolle damesschoenen met een zeer uitgebreid aanbod. Zo zijn er eigentijdse pumps en spannende peeptoes verkrijgbaar, maar ook trendy sandalen en enkelboots.

Ontwerpster Gulsen is goed met hakken en deze vindt u dan ook vaak terug in haar ontwerpen. Dit geeft de schoenen vaak een stijlvolle en glamoureuze uitstraling. Toch zijn de schoenen ontworpen voor vrouwen die ook iets casuals willen toevoegen aan hun kleding, want het merk waakt over het feit dat de creaties niet schreeuwerig worden.

Veel beroemdheden lopen al hoog weg met de kleren en schoenen van het merk en dat is ook niet gek, want de unieke ontwerpen van Supertrash hebben een enorm hoog ‘hip-gehalte’ en zijn van uitstekende kwaliteit.