Van den Assem

geplaatst in: Nieuws | 0

Van den Assem schoenen

van den assem schoenen
  • Meer dan 130 top merken
  • Al 100 jaar een begrip in Rotterdam en omstreken
klik hier voor verdere informatie  
Van den Assem is een grote en bekende aanbieder op het gebied van online schoenen. Men heeft ook reguliere winkels, maar is daarnaast erg groot geworden met de online verkoop van schoenen, aangezien men op die manier een groot publiek aan heeft weten te spreken.
Herenschoenen
U kunt bij van den Assem terecht voor een zeer uitgebreide collectie aan herenschoenen, van een groot aantal van de bekende merken. Zo kunt u kiezen voor de schoenen van Adidas, G-Star en Puma, maar ook voor de nette schoenen van een merk als van Bommel. Wat dat betreft kunt u kiezen uit diverse soorten schoenen, als sneakers, booties en sandalen. Alle schoenen zijn bij van den Assem altijd van een uitstekende kwaliteit, waardoor u een lange tijd met de schoenen kunt doen en u er een geweldige aankoop mee doet.
Kinder- en damesschoenen
Daarnaast is men bij van den Assem zeer groot in de kleine maten voor kinderen en natuurlijk de damesschoenen. U heeft er de mogelijkheid om schoenen van UGG Australia of Ash aan te kopen, tegen prijzen die ontzettend scherp zijn, vanwege de aanbiedingen die er regelmatig gelden. Uiteraard kiest u uit een groot aantal verschillende kleuren en kunt u er zowel voor pumps, laarzen als slippers uitstekend terecht in de webshop. Van den Assem is een bekende en zeer interessante aanbieder op het gebied van schoenen, waardoor u er online zeker eens een kijkje zou moeten nemen wanneer u op zoek bent naar een nieuw paar.
 
klik hier voor verdere informatie