Van Mourik

geplaatst in: Nieuws | 0

Van Mourik Schoenen

van mourik
  • Wij rekenen geen kosten voor levering via PostNL in Nederland. Voor levering in België en Duitsland rekenen wij Euro 7,95 per zending.
  • Van Mourik Schoenen zijn gratis te retourneren na ze 14 dagen op zicht te hebben gehad.
klik hier voor verdere informatie  

Wij zijn Van Mourik Schoenen. De aanbieder in het midden- en hoogsegment dames-, heren- en kinderschoenen. Daarnaast verkopen wij de volledige collectie lederwaren van Castelijn & Beerens en riemen van (Floris) van Bommel, Van Lier, Bradburry en ons huismerk J. van Mourik riemen.

Iedere bestelling voor 16:00 wordt de volgende dag door TNT bezorgd. Bestellingen in het weekend worden de volgende dinsdag bezorgd. Voor verzending ontvangt de klant nog digitaal een Track&Trace code voor het volgen van de bezorging. Bezorging binnen Nederland is kosteloos. Voor bezorging in Duitsland en België rekenen wij Euro 7,95.

Voor optimaal online vertrouwen dragen wij het Thuiswinkel.org keurmerk en publiceren we onafhankelijke eKomi reviews op de homepage (gemiddelde score 9.4 uit 10)

De belangrijkste merken zijn:
Dames:
Gabor, Paul Green, Peter Kaiser, Caprice, Esprit, Converse All Star, Durea, Footnotes, Sorel, Jenny/ Ara, Ecco, Timberland, Arriva, Birkenstock, Clocharme, ViaVai, Sioux en Mauro Teci.

Heren:
Floris van Bommel, Van Bommel, Van Lier, Ecco, Timberland, Greve, Lacoste, Le coq Sportif, Sorel, Rehab, Greve, Birkenstock en Giorgio.

Kinderen:
Develab, clic!, Sorel, Bunnies, Red-Rag, Birkenstock, Jochie, Gattino, Stabifoot en Quick.

 
klik hier voor verdere informatie